2009/03/16

Még mindig elefánt nélkül


Sziasztok!

Én is jöttem mutatni, bár nekem nem telt el két hét az előző óta, de azért haladtam egy kicsit.

Már nagyon várom, hogy végre az elefántokhoz érjek, és egész x is legyen, mert az is van benne, meg dupla színek. De ezért (is) szeretem csinálni.
Ancsi kérdésére válaszolva, (bocs, hogy csak most!) maga a képt 130*260 öltés, de nincs teljesen kitöltve, szóval van remény, hogy egyszer készen leszek.
matira

5 megjegyzés:

Hencsi - bneheni írta...

Már miért ne lenne remény? Majd hajtunk előre, ha megunod, csak gyere ösztönzésért! :D:D:D CSodás a kép amúgy, érdemes lesz kitartónak lenni.

Delfike írta...

Előbb-utóbb úgy is a végére érsz.
Jó szurkoló és biztató csapat vagyunk ám! :)

Ancsi írta...

hát egy darabig csinálni fogod, de nagyon boldog leszel ha készen lesz :) én csináltam egy kb 200x300 szemes képet. elég feszített tempóban csináltam, fél év alatt lettem kész vele. de megérte :)))

Ditta írta...

Szia Matira!

Szerintem már egy hét alatt is nagyon sokat fejlődött a hímzésed! Nagyon jól fognak kinézni a nagyfülű elefántjaid a vásznon, és a tudat, hogy Te hoztad őket létre, az külön öröm...
Már alig várom a folytatást! Kitartás!

goblen írta...

Nagyon jól haladtál!
Megértelek, nagyon hasonló a képünk (méret, /, bár nekem nincsenek kevert színek). A sok félxben (meg az egészekben sem mindig, a sok 1-2 x után) már nem is tudom néha, hogy hol állok, ezért elkezdtem satírozni a mintát. Így sokkal könnyebb később újra követni, hogy melyik is jön.:)