2009/03/06

Elefántok kicsivel a kezdés után

Sziasztok!

Köszönöm a meghívót, én is csatlakozom hozzátok. Ez a készlet már több, mint fél éve várja, hogy elkezdjem, és a múlt héten eljött az ő ideje. Eléggé az elején tartok, és még sosem csináltam ekkora képet, szóval jelenleg úgy érzem, hogy sosem lesz kész. Viszont nagyon szeretem csinálni!

Megnézegettem a munkáitokat és a terveiteket, nagyon tetszenek, és több is van közöttük, amit majd egyszer én is szeretnék megcsinálni.

matira

8 megjegyzés:

Ditta írta...

Szia Matira!

Örülök, hogy csatlakoztál! Nagyon ari ez az elefántos kép! Már alig várom, hogy az elefántokat hímezd, biztos nagyon szépek lesznek!
Kitartást! Üdv: Ditta

Timici írta...

Szia, üdv. a csapatban. Ez a kép már régóta szerepel a terveim között, már anyagot is vettem hozzá:D egyszer biztos kihímzem, addig is kíváncsian várom a folytatást:o) jó munkát!

Lilang írta...

Szép kis csoportképet választottál :)

goblen írta...

Szép képet választottál!
Látom Te is fél x-ekkel kezdesz. :)))

Delfike írta...

Üdv a csapatban!Nagyon tetszik nekem is a kép amit választottál!

matira írta...

Sziasztok!

Örülök, hogy elnyerték a tetszéseteket az elefántok.
Én is várom már, hogy a kép főszereplőit elkezdjem, de általában a minta valamelyik sarkán indulok, és nem foglalkozom vele annyira, hogy az most fél x vagy teljes. :-)

üdv: matira

Ancsi írta...

nagyon tetszik a képed. mekkora a mérete? vagyesen lesz benne / és X is???

Anikohobby írta...

Nekem tetszik,hogy a fűvet növeszted elöször,annál izgalmasabbak lesznek az elefántok.Ez egy régi Dim kép,de élőben volt szerencsém látni és gyönyörű lesz,csak így tovább! :)