2009/05/23

Tadaaaaaaam :D:D:D:D


Na jó, én nem várok még egy hetet, hogy hó eleje legyen, és jelenthessek, mert ezt meg kell mutatnom Nektek :D:D:D:D:D



A következő jelentkezésem újabb bejegyzéssel valószínűleg a bekeretezett mű mutatása lesz, mert most kicsit le kell állnom az afro stílussal (más megkezdettemnek is kellene haladnia), de nem búcsúzom, mert még bele fogok vágni szerintem nemsokára (talán ősz elején?) egy-két gakongába is, meg van egyéb afro tervem is. Itt leszek, és figyellek addig benneteket, hajrá afro-hímzős lánykák!!!

2009/05/20

Előkerültem

Sziasztok!

Mielőtt teljesen lemondanátok rólam, hoztam képet mutitni... Hát nem sokat haladt, nekem valahogy nagyon monoton az egyszínű rész... de azért próbálkozom...


Finisben


Sziasztok!

Akkor mutatom én is, hogy hol tartok... Terveim szerint 2-3 este, és kész leszek vele, de a héten mindenképp.

2009/05/18

Már látjátok az elefántot?


Sziasztok!

Hétvégén nem tudtam jönni jelenteni, és most nagyon meglepődtem, hogy még senki nem mutatta meg hol tart. Remélem, hogy azért nincs haladás, mert mindenki kihasználja a jó időt, és kint van a szabadban.
Nekem az elmúlt két hétben kicsit több időm volt az elefántjaimmal foglalkozni, szóval mutatom a haladást. Legutóbb még tényleg nagy fantázia kellett a felismeréshez, de szerintem már tényleg látható az elefánt. Persze a késztől még nagyon messze van, de lelkes vagyok. Két képet csatolok, hogy lássátok, az egész
képnek még nagyon az elején tartok.

Üdv:
matira

2009/05/05

African Heartlands 6

Nem sokat haladtam az elmúlt 1 hónapban. A haladást bejelöltem, hogy jobban lássátok. :DDDD

Itt tartok


Sziasztok!

Én is hímeztem pár öltést a második nőcibe, bár eredetileg csak májusban akartam elkezdeni, nem bírtam ki, hogy hozzá ne fogjak. Ti ugye megértitek? :):)
Kb 2 heti hímzésem van eddig benne, hó végéig szeretném befejezni mindenképp.

2009/05/04

Megvagyok....

...és a tervem továbbra is mindhárom nőci. Csak most ajcsik készülgetnek. A needlerollok, és a házassági évfordulónkra a kép. Ha végeztem, teljes gőzzel megy a kendős hölgy. De figyellek ám benneteket:D

Már kicsit elefántos


Sziasztok!

Két hete nem jelentettem, mert nem volt mit. Igazából azóta sem haladtam sokat, de ha valakinek elég jó a fantáziája, akkor már láthatja, hogy lesz meg az első elefánt.
Néha bánom, hogy közben mással is foglalkozom, mert nagyon élvezem csinálni, és szeretem, hogy ha böködöm, akkor viszonylag látványosan halad. Remélem mostanában több időm lesz, és a következő jelentésnél már nagyobb haladásról tudok beszámolni.

matira

2009/05/02

Hajrá hajrá ... :o)

Szervusztok!
Jó ideje nem jelentkeztem, sajna nem vagyok túl jól az ülés újfent nem megy, így nem igazán tudok gépnél lenni. Szóval előre is elnézést a késedelmekért!
MINDENKINEK GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰSÉGEIHEZ, ÉS SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM AZ ÚJAKAT! :) HAJRÁ LÁNYKÁK!!! :)))))

Új projektbe kezdek, az elefántkáimat akár mennyire is pici a kép nincs időm hímezni jó darabig. A legjobb barátosném jún 20-án érkezik Moszkvából a családjával, nekik hímzek ajándékokat. Kettő éppen ide vág. Többek közt ezzel a két képpel kellene elkészülnöm. Szóval, jövök mutogatni ezerrel :) :)


Puszi nektek!
Katha






2009/05/01

Újra itt vagyok! :)


Sziasztok!

Befejeztem a titkos képemet, és egy kicsit a szép szemű nénivel is sikerült haladnom.

Íme az eddigi eredmény!
És aki tag a multiply-on, megnézheti az említett képet ITT.
Most még egy röpke babaköszöntő vonhatja el az energiámat, na meg az új munkahely, de azt hiszem ezután sikerül majd jobban haladni. :D